İnternet Güvenliği Ve Öğrencilerin Güvenli İnternet Kullanımı

İçinde bulunduğumuz, bilgi çağı olarak adlandırılan bu çağın en önemli araçları; bilişim teknolojileridir. İnsanların hayatlarının her anında her türlü kaynak ve bilgiye ulaştığı araçlar olmuştur. Bu teknolojik araçlar sayesinde bireyler hızlı bir şekilde bilgiye kolay ulaşma, bilgi üretme, bu bilgileri paylaşma ve depolama imkânına kavuşmuştur. Bütün bu olgular, günlük yaşantımızı da değiştirerek bir bilişim kültürünü oluşturmuştur. İnternet, 20. yüzyıl dünyasının bilgi çağında meydana gelen en önemli gelişmelerin başında olup, insanların hayatlarında vazgeçilmezlerinden bir unsur haline gelmiştir. Bu bakımdan internetin gelişimi, yaşadığımız bilgi çağına damgasını vuran en önemli sistemdir.

Tam Metin/ Full Text

İnternet güvenliği, Öğrenci, Okul, Güvenli internet

EĞİTEN KİTAP YAYINCILIK

İş, E. (2023). İnternet Güvenliği Ve Öğrencilerin Güvenli İnternet Kullanımı. Bütüncül Açıdan Okul Güvenliği. Eğiten Kitap